Muotiteollisuus opettaa meille, että ilmaisemme itseämme, jos seuraamme trendejä. Mutta näin meistä tulee pikemminkin osa isompaa kasvotonta joukkoa kuin oman itsemme ilmaisijoita. Puemme päällemme paitoja ja pukuja, joita on tehty miljoonia kappaleita.

Teetetty vaate on aina yksilöllinen. Se tehdään tarkalleen sinun henkilökohtaiset mittasi ja mieltymyksesi huomioon ottaen. Tämän tärkeys korostuu, kun kyseessä on erityisherkkä tai tunteva ihminen, jonka vaatteet ja niiden värit voivat vaikuttaa välittömästi mielialaan.

Euroopassa tehdään korkeatasoisia kankaita. Tilaamalla niitä suoraan valmistajalta meillä on mahdollisuus valita laadultaan parhaimmat: tuntuu hyvälle päällä, kestää pitkään käytössä. Ja juuri sen värisenä kuin itse haluaa tai tarvitsee.

Sopiiko tämä vaate minulle vs. sovinko minä tähän vaatteeseen?

Muoti- ja vaateteollisuus tavoittelee yleensä mahdollisimman suuria voittoja mahdollisimman pienillä panostuksilla. Lopputuloksena saamme kauppoihin keskivertovaatteita keskivertovartalolle ja keskivertokäyttöön.

Suurin osa näistä vaatteista sopii täysin vain harvalle. Ne saattavat kiristää käsivarsilta, rintakehästä tai lantiosta. Ne voivat olla liian löysiä tai kireitä vyötäröstä jne. Yritämme saada nämä vaatteet jotenkin sopimaan päällemme: ”Sovinko minä tähän sisään”- ajatus aiheuttaa paineita.

Räätälöimällä vaatetuksemme käännämme tilanteen toisin päin: oma personallisuus tulee esiin, omine väreineen, muotoineen, mittoineen. Sijoittamalla laatuun saamme persoonallisen ja toimivan vaatekaapin, jonka asuja voit yhdistää monipuolisesti, ja olet aina oikein pukeutunut sopivasti ja oikealla tavalla kuhunkin hetkeen ja tilanteeseen parhaiten istuvalla tavalla.

Terveisin, Julia

Räätälin Werstaan logo

Tilaa uutiskirje!

Kiitos tilauksesta!