Varaa aika ilmaiseen
suunnitteluun

Miesten Paidat

Mittatilaustyönä tehty vaate on korkealaatuinen tuote, joka on kestävyytensä ja kankaan valinnan vuoksi pitkäikäinen ja ekologinen. Jokaiselle tuotteellemme annamme laatutakuun. Ne kestävät, toimivat ja ovat edustavia.

Voit valita mieleisen kaulusmallin, napituksen sekä kalvosimen tyylin.
Alla näet muutamia esimerkkejä eri tyyleistä.

Varaa tästä ilmainen aika suunnitteluun

Smart Quantity

Alk. 95€

Paitojen koko pohjautuu kokotaulukkoon. Hihan pituus ja kalvosimen korkeus voidaan muuttaa plus miinus sentti-pari. Edellyttää, että henkilö on suht. standardikokoinen. Asiakas voi valita mieluisimman kankaan ja paitojen yksityiskohdat: kalvosimet, kaulus, napituslista. Ei koske juhlapaitoja.
Vähintään kolme paitaa/tilaus.

Made to Measure

Alk. 129€

Asiakkaalta otetaan mittoja, sovitetaan mallikappale. Tässä tapauksessa otetaan huomioon kaikki asiakkaan vartalon ominaisuudet: ryhti, olan kaltevuus ja asento. Voidaan lisätä aidot helmiäisnapit (+5€/paita.) Asiakas voi valita mieluisimman kankaan ja paitojen yksityiskohdat: kalvosimet, kaulus, napituslista. Juhlapaita alk. 179€.
Vähintään kolme paitaa/tilaus.

Bespoke

Alk. 199€

Asiakkaalta otetaan mittoja, sovitetaan mallipaita, suunnitellaan yksilöllinen tuote ja tehdään oma kaava. Asiakkaalle tilataan kangas katalogin (Sic Tess italian luxury shorting) valikoimasta. Juhlapaita alk. 259€.
Vähintään kaksi paitaa/tilaus.