Miesten Paidat

Mittatilaustyönä tehty vaate on käsin valmistettu korkealaatuinen tuote, joka on kestävyytensä ja kankaan valinnan vuoksi pitkäikäinen ja ekologinen. Jokaiselle tuotteellemme annamme laatutakuun. Ne kestävät, toimivat ja ovat edustavia.

Täydellisesti istuvan paidan löytäminen on vaikeaa, koska niitä valmistetaan standardivartaloille. Harva meistä täyttää standardimittoja. Me mittaamme vartalosi tarkasti ja valmistamme paidan, joka istuu täydellisesti juuri sinulle. Valitse paitaasi juuri se kangas, josta pidät eniten.

Mittatilauspaita on mukava, sopiva ja halutessasi näyttävä. Otamme asiakkaasta keskimäärin 20 eri mittaa ja teemme protomallin ennen varsinaista tuotetta. Ihannetilassa mittatilaustuote sopii niin hyvin, että siitä tulee ikään kuin huomaamaton.

Tyköistuvat pukupaidat

Mittatilauspaitojen hinnan tärkein tekijä on asiakkaan valitsema kangas. Paita, joka on tehty peruskankaasta maksaa saman verran kuin kuin kaupan merkkipaidat. Kun paitoja tilaa kerralla enemmän, niiden hintakin laskee.

Suosittelemme tilaamaan heti pari paitaa, jotta asiakkaalla olisi myös vaihtopaitoja. Kauluspaitojen lisäksi valmistamme lyhythihaisia-, farkku- ja smokkipaitoja.

Paidat sinun mitoillasi

Erikoisuutenamme on tarjota sinulle mahdollisuus tilata Bespoke-, eli käsintehty Premium-luokan vaate. Tällöin sinulle tehdään erikoispiirteesi ja toiveesi huomioiva kaava. Tällaisia ovat mm. olan kaltevuus, selän kaari, käsien liikerata työpäivien aikana, rannekellon käyttö ja alusvaatteiden valinta.

Toinen vaihtoehto on ns. Made-to-Measure -tuote. Tässä tapauksessa mittasi siirretään valmiiseen kaavaan.

Molemmat vaihtoehdot edellyttävät vartalosi mittaamista ja tarpeen vaatiessa myös valokuvaamista.