Sinun tyylisi

Ei ole yhdentekevää miltä näytät – ulkoasusi on myös käyntikorttisi. Parhaimmillaan tyylisi heijastaa omaa persoonallisuuttasi ja korostaa juuri haluamiasi piirteitä. Meidän missiomme on tehdä upeita vaatteita, jotka korostavat persoonaasi. Mitä sinä haluat kertoa itsestäsi ulkomaailmalle?

Räätälin Werstas huolehtii kestävästä kehityksestä ja kierrätyksestä. Jopa 2/3 muodin vaikutuksesta ympäristöön tapahtuu raaka-ainevaiheessa – jo ennen vaatteiden valmistusta. Kuidun valinta vaikuttaa myös siihen, kuinka jatkossa peset vaatteesi ja mahdollisesti kierrätät ne. Molemmat ovat tärkeitä tekijöitä, kun otetaan huomioon ympäristön hyvinvointi. Siksi suhtaudumme vastuullisesti kankaiden valintaan, kun teemme vaatteita.

Kun valitsemme kankaita otamme huomioon niiden ekologisuuden sekä saatavuuden ja hinnan. Suosimme luonnonkuitujen käyttöä – puuvillaa, pellavaa, silkkiä, villaa. Luonnonkuidut kestävät kulutusta, uusiutuvat nopeasti, ovat kasvi- tai eläinperäisiä, ja niitä on mahdollista kierrättää.

Tarjoamme asiakkaillemme johtavien eurooppalaisten tuotemerkkien kankaita. Erityistapauksissa käytämme tekokuituisia kankaita. Tässä tilanteessa luotamme parhaisiin valmistajiin, joiden polyesterikankaat ovat hengittäviä ja mukavia käyttää.

Autamme asiakkaitamme luomaan ainutlaatuisen ja toimivan vaatekokoelman, joka on pitkäikäinen, ekologinen, täysin istuva ja juuri oman maun mukainen.

Paras istuvuus

Uskomme, että paras mahdollinen istuvuus on vaatteiden tärkein ominaisuus. Käytämme useita tunteja piirtämällä täysin mittojasi vastaavaa kaavaa ja keskitymme huolellisesti sovituksiin. Tarjoamme eri vartalotyypeille parhaiden istuvat mallit. Jokaisella naisella on mahdollisuus ja etuoikeus käyttää kauniita ja mukavia vaatteita ja sen pystymme toteuttamaan juuri sinulle.

Pukujen korjaukset

Autamme mielellämme myös valmiiden pukujen sovitusmuutoksissa. Teemme seuraavia muutoksia uusiin ostovaatteisiin: helman lyhennys, puvun kavennus, olkaimien lisääminen/poistaminen, hihojen lyhennys, lahkeiden lyhennys jne.

Morsiuspuvut

Morsiuspuku on usein se tärkein juhla-asu. Sen on tarkoitus tuoda esiin kantajansa parhaat puolet, korostaa vartaloa ja kasvoja. Oikein valittu puku on harmoniassa morsiamen persoonallisuuden kanssa. Me suunnittelemme sinulle juuri sellaisen unelmien puvun, jossa toteutuvat kaikki toiveesi ja rohkeimmat fantasiasi. Varaa aika keskusteluun, suunnitellaan yhdessä unelmiesi morsiuspuku.

Pukuja Linnan juhliin

Olen tehnyt pukuja Linnan juhliin jo vuodesta 2001. Monet niistä ovat olleet itse suunnittelemiani uniikkeja asuja, mutta olen myös toteuttanut useiden suomalaisten suunnittelijoiden luomuksia. Muutamasta niistä on ollut kuvia lehdissä ja MTV3 ja Ylen-sivustoilla. Näihin voidaan tutustua galleriassa.